Julegaveide til andre og/eller dig selv!

Søndag d. 20.12.20 kl. 10-12 sidder vi klar til at sælge fritspilkort både til Golfring Limfjorden med 9 baner til kr. 900 og Golfring Vest med 5 fritspils baner til kr. 600.

Banerne i Golfring Limfjorden er: Nordvestjysk, Harrevig, Skive, Aars, Hvalpsund, Løgstør, Jammerbugt og Hjarbæk.

I Golfring Vest får man adgang til at spille Nordvestjysk, Sydthy, Struer, Skive og Lemvig.

Der er tale om en særdeles god ordning for medlemmerne af Morsø Golfklub. For en forholdsvis lille merpris får man mulighed for at spille mange flere golfbaner i nærheden. Det er en ordning, som mange golfspillere andre steder i landet gerne ville have.

Vi åbner også den lille butik med mulighed for køb af accessoires såsom bolde, handsker, tee, pitchfork mm.

Husk at bære mundbind ved adgang til klubhuset.