Kære medlem af Morsø Golfklub

Året 2020 er ved at rinde ud, og vi kan se tilbage på et godt, men også lidt mærkeligt år i Morsø Golfklub. Vi fik mange nye voksne medlemmer og små Perlegolfere. Sofie Kibsgaard blev Danmarksmester, og vi overtog bane og øvrige faciliteter fra Morsø Golfbane A/S, der er i færd med at likvidere sig selv. I den forbindelse vil vi gerne takke alle de medlemmer og andre, der har doneret deres aktier i dette selskab til klubben.

Coronaen har ikke gjort det nemmere for os. En del planlagte aktiviteter måtte aflyses eller udskydes. Vi vil gerne rose alle medlemmer for, at man er gode til at følge de retningslinjer, der gælder for golfspillet i disse tider. Retningslinjerne (kan læses her) gælder også ind i 2021. Og vi fortsætter med den hyppige rengøring af toiletterne.

Vi siger også farvel og tak til den mangeårige ansatte på kontoret Annemette Balle, og goddag til Allan Hellegaard som ny klubsekretær.

2021 bliver et spændende år i Morsø Golfklub. Vi skal fejre, at klubben har 40-års jubilæum. Klubben er blevet betroet at afvikle Årgangsmesterskaberne, hvor 125 golfspillere d. 7.-8. august skal dyste om at blive Danmarksmester i deres aldersgruppe. Tildelingen af dette store arrangement skyldes dels at vores bane er god og velholdt, dels at klubben er i stand til at løfte opgaven, hvilket vi beviste ved DM i Hulspil i 2017.

I 2021 indføres der verden over et nyt handicapsystem – WHS (world handicap system). Man kan læse mere om, hvordan det fungerer på DGU’s hjemmeside. I Danmark vil det gælde fra d. 11. januar.

Der har været dejligt mange medlemmer på banen i efteråret, selvom vejret ikke altid har indbudt til golfspil. Hvis man vil ud og spille, skal man passe ekstra på ved passage af broerne ved hul 15. Det omkringliggende mudder gør dem meget glatte. Vi arbejder på en løsning af problemet, men pas på indtil videre.

Så snart forsamlingsforbuddet gør det muligt, er vi klar med et tilbud om Fitness for golfspillere. Det vil foregå i klubhuset hver lørdag morgen, hvor Lone Gørtler Christiansen i ca. 45 min vil lave strækøvelser m.m. designet til golfspillere. Men herom mere senere…… indtil da.

Godt nytår!