Greenfee aftaler

Udover Frit spil, hvor man mod et årligt beløb kan spille et ubegrænset antal runder på banerne i samarbejdet, har Morsø Golfklub også greenfee aftaler med en række klubber. Læs mere om Frit spil ordningen her.

Dels er der særaftaler med nabokluber, og så er der et nordjysk samarbejde, SGN, som der kan læses mere om nedenfor. Fælles for aftalerne er, at de kun kræver, at man har et fuldgyldigt medlemskab, så de kan ikke bruges, hvis man er flexmedlem.

Harrevig og Skive greenfee kr. 250,00

Gælder ikke flexmedlemmer.

SGN – greenfeeordning mellem Nordjyske Klubber

Aftalen om ½ greenfee nedennævnte klubber imellem indebærer, at følgende skal overholdes:

• Registrering og betaling i klubberne skal ske via Golfbox tidsbestilling.
  • Gyldigt DGU-medlemskort skal medbringes og på forlangende forevises.
  • Kun medlemmer med fuldgyldigt medlemskab i en af nedennævnte klubber har adgang til at benytte den ½-greenfeeordning.
  • Flexmedlemmer har ikke ret til at benytte ordningen. Hverdagsmedlemmer hører ind under flexmedlemmer og har dermed heller ikke ret til at benytte ordningen.
  • Longdistance-medlemmer har ikke ret til ordningen.​

​Ordningen er indtil videre indgået mellem følgende 28 nordjyske klubber for 2018:

Blokhus Klit Golfklub​
Brønderslev Golfklub