Greenfee

300 kr for Greenfee i 2021.

Gælder for fuldtidsmedlemmer i en dansk golfklub, hvor ingen andre aftaler er.

18 huller – alle dage:

Senior:  300 kr. hvor ingen andre aftaler er.
Junior :  200 kr.

For flexmedlemmer og golfspillere fra udlandet er prisen: 400 kr.

Struer, Harrevig, Skive og Lemvig  200 kr.

For vore nordjyske venner i SGN  er prisen 200.- kr.(bemærk at følgende nordjyske klubber ikke er med i SNG: Brønderslev, Hjørring, Hals, Hvide Klit,  Ørnehøj, Aalborg)

Greenfee

Par 3 Pay & Play banen:
Senior: 100 kr.
Junior:   50 kr.

Greenfee gælder hele dagen inkl. fri afbenyttelse af træningsbolde og træningsfaciliteter
Leje af golfsæt:   50 kr.
Leje af trolley      25 kr.
Leje af golfbil      250 kr.
10-tursklippekort 1000 kr.

Gangbesværede medlemmer af Morsø Golfklub kan efter ansøgning til bestyrelsen frit tage en golfbil, hvis en sådan er ledig, mod en årlig betaling på 1500 kr.

Særaftaler, SGN og Frit spil

Morsø Golfklub har særaftaler med enkelte klubber ligesom vi er med i SGN – greenfeeordning mellem Nordjyske Klubber. Læs mere om disse ordninger her og læs også om Frit spil ordningen.

Greenfeeaftale – Juniorer

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. Læs også om baggrunden for greenfee-aftalerne.

På denne side kan du hvilke klubber i Danmark, der lader juniorer spille på deres bane uden at betale greenfee.
Der skelnes mellem to forskellige aftaler:

1. Gratis greenfee
  2. En betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet 3 for 1.
    For god orden skyld anbefaler DGU, at man ringer i forvejen og aftaler med den pågældende klub man besøger. Endvidere skal du huske altid at medbringe dit DGU kort ved spil på andre baner.

På disse baner kan du spille gratis greefee golf, hvis du er juniorspiller. De røde markeringer er der hvor du kan spille gratis, og de blå markeringer markerer der, hvor 3 for 1 reglen er gældende.

Husk at det kræver at din egen klub også er med i ordningen.
Se DGU’s liste her.

Er man ikke på denne liste gælder normale junior green fee.

Faste arrangenter

Herreklubben: Tirsdag kl. 15.00