Optimistklubben

Om Optimistklubben

Optimistklubbens fornemste opgave er at fastholde medlemmerne i klubben og vi vægter det sociale klubliv meget højt. Dette gøres bl.a. ved, at give nye medlemmer, medlemmer med mellem- og højt handicap og medlemmer som ikke har tid eller lyst til at spille mere end 9 huller, mulighed for at spille jævnllgt. Vi tilbyder en ugentlig og uhøjtidellg turnering.

Nybegyndere, som har opnået spilleret til stor bane, deltager også denne aften. Her er optimisterne ofte vejleder (kaninfører).

Vi spiller flere former for spil og vi spiller undertiden også 18 huller. Der varieres mellem spil på For 9 og Bag 9.

Efter spillet, samles vi på terrassen og hygger. Grillpølser eller andet er på menuen og herefter er der præmieoverrækkelse.

Udover de faste spilleraftener, tilbyder vi spil på andre baner, spil på par 3 banen, weekend tur, turnering i samarbejde med Nordvestjysk Golfklub og andre spændende tiltag. Undertiden bliver optimisterne også indbudt af de andre klubber-i-klubben til at deltage i deres turneringer.

Ca. 1. oktober holder vi sæsonafslutning, hvor vi spiller 18 huller og har efterfølgende fest.

Spilledage: Torsdage kl. 18 – dog kl. 17 eller 17.30 i den mørke tid.

Spillerne tilmelder sig på Golfbox senest onsdag kl. 14.30. Dette er vigtigt, da vi bestiller pølser m.m. efter antal tilmeldinger.

Efter tilmeldingsfristens udløb, sammensættes spillerne på de forskellige huller. Dette sker automatisk, så man kommer til at spille med mange forskellige.

På GOLFBOX kan man i løbet af onsdagen se med hvem og hvilket hul, man skal starte på. Man får endvidere tilsendt en mail.

Inden golfrundens start, bytter spillerne scorekort.

Spillerne som starter på hul 1, står for det praktiske med at grille pølser og tilbehør og sluttelig oprydning.

Efter alle turneringer bliver spillerne reguleret – derfor SKAL alle spillere aflevere scorekort efter matchen.

Spiller som står øverst på startlisten er ansvarlig herfor.

Prisen for deltagelse er kr. 35,- pr. aften.

Vi opfordrer alle til at blive til efter præmieuddelingen – præmier kun til spillere der er til stede.

Præmiegrupper og teesteder:

GruppeTeested MændTeested Damer
Optimister 36 og derover5349
Optimister 27 - 35,95349
Spillere 26,9 og derunder5349
Begyndere4938

Se årsplan 2020 nedenfor:

MGK_Foldr-Optimistklubben_2020