PGA Pro Kristian Jensen

PGA træner Kristian Jensen

Velkommen til undervisningen i Morsø Golfklub. Jeg hedder Kristian Jensen, er 34 år gammel og er uddannet PGA Pro siden foråret 2016. Jeg bor til daglig i Viborg med min kone Bettina og vores søn Alexander.

For mig er golfsvinget ligeså individuelt som vi alle er forskellige, der er ingen af os der har samme kropsbygning, alder, smidighed eller styrke. Og derfor skal undervisningen tilpasses dit sving og ikke en skabelon.

I Morsø Golfklub er jeg ansat mandage og lørdage. Jeg tilbyder både individuel træning og kurser.
Individuel træning:
20 min. Lektion 150,-
5 turs kort 700,-
10 turs kort 1200,-
Derudover tilbyder jeg også træning med Trackman, her får du direkte feedback fra de tal som Trackman tilbyder, hvilket gør det nemmere at forstå og se udviklingen der sker.
Trackman lektion 45 min. 400,-

Priser på kurser og emner hertil vil komme løbende ud til jer, men har i ønsker eller er i en gruppe der gerne vil have et kursus sammen, kan i kontakte mig, så får vi det arrangeret.

Skal du have nyt udstyr, er du også velkommen til at kontakte mig for en fitting af det du ønsker.

Ser frem til at hjælpe dig skridtet videre med din golf.

Med venlig hilsen
Kristian Jensen
Tlf: 5179 0777
Mail: Kristianjensen86@live.dk